Bezorgen 

Nederland

De bezorgkosten bedragen €3,95 voor Nederland, we leveren zo snel mogelijk. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur dan versturen wij het nog dezelfde dag. In de regel betekent dit dat je het de volgende dag in huis hebt. Bestel je in het weekend dan zal je het pakketje naar alle waarschijnlijkheid op dinsdag binnen hebben.

Bestel je voor een bedrag boven de € 45,- dan bezorgen we gratis, dus check nog even de webshop en maak je bestelling compleet. Dat is goed voor jouw portemonnee en nog beter voor het milieu ook!.  

België

Woon je in België dan zijn de bezorgkosten € 6,95. Ook hier geldt dat we jouw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden. Als je voor 15.00 uur bestelt dan versturen wij het nog dezelfde dag. Het kost gemiddeld twee werkdagen om in België te kunnen leveren.

Afleveradres wijzigen

Weet je dat je niet thuis bent en wil je je pakketje bij een ophaalpunt oppikken of bij je buurvrouw? Laat het even weten, dan regelen we dat natuurlijk. Je bereikt ons via de contactpagina.

Bestelling wijzigen

Wil je nog iets toevoegen aan je winkelwagen dat je bent vergeten of wil je toch liever die andere deo? Wij lossen het voor je op, stuur een e-mailtje naar bovenstaand emailadres en proberen je bestelling samen te voegen of te wijzigen. 

LET OP: Bovenstaande bezorgingstijden zijn indicatief, we zijn afhankelijk van onze partners voor tijdige levering, door drukte kan het gebeuren dat onze producten iets later arriveren.