Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf € 45

Over ons

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons verhaal!

J&W Sustainable Products is een startend bedrijf en is opgericht in juni 2021. De letters J en W staan voor Jet en Wies, onze dochters. Ondernemen doen wij graag en het zoeken naar en vinden van goede duurzame producten is wat ons drijft. Onze producten zijn plasticvrij, duurzaam en zero waste.

Van artikelen voor in de badkamer tot cadeausets, van huishoudartikelen tot producten voor baby en kind, je vindt het in ons assortiment. Samen met jou houden wij de wereld voor Jet en Wies, en alle andere kinderen, schoner.

 

Wij ondersteunen initiatieven die impact hebben op het schoner maken van onze wereld.

Wij zijn al tijden fan van "The Ocean Cleanup" en vinden het belangrijk dat dit initiatief ondersteund wordt. Hoe doen we dat? Simpel! Doordat jij producten koopt in onze webshop steun je samen met ons dit goede doel! 

Met jouw hulp en vertrouwen in onze producten kunnen we helpen om de plastic-soep op te ruimen en kunnen we voorkomen dat er nog meer plastic in onze oceanen terecht komt. Alvast bedankt voor je hulp hierbij!

Niks gevonden in de webshop, geen probleem, maar kijk op de website van The Ocean Cleanup. Zeker weten dat je dit initiatief verder wilt helpen!

Media

Volg ons ook op social media voor de laatste acties, de nieuwste producten, voor onze events en onze activiteiten omtrent het plasticvrij maken van deze wereld. Wij posten regelmatig leuke stories en vinden het leuk om jou te informeren over wat ons bezig houdt en hoe dat voor jou relevant zou kunnen zijn.