My Sustainable Products, wat een site! 

Alle producten die je vind op My Sustainable Products zijn duurzaam, zero waste en plasticvrij. Dat is niet alleen goed voor jou maar ook voor de Planeet! Dus kijk op de pagina's van www.mysustainableproducts.nl. en wie weet zie jij een item die jij vanaf nu zero waste kan gaan gebruiken! 

Duurzame webshop is nu online, voor al uw zero waste producten

J&W Sustainable Products is gestart, deze zero waste, plasticvrije en duurzame online webwinkel is klaar voor de start. Onze website www.mysustainableproducts.nl, kent een ruime selectie van producten, die vind je ook in de winkel zal je zeggen. Maar hoe fijn is het dat al onze producten niet belastend zijn voor het milieu. Een afvalvrije wereld kan je niet in je eentje bewerkstelligen helaas, maar als je veel kleine stapjes maakt kom je uiteindelijk toch waar je wil zijn. Dus samen hebben wij de kans om deze wereld een beetje schoner te houden. We willen daarvoor gaan

Veel kleine zero waste stapjes maken uiteindelijk een groot verschil!

Als je veel kleine stapjes maakt richting een zero waste wereld dan kom je uiteindelijk toch waar je wil zijn. Dit kunnen we alleen niet zonder hulp, dus wil jij ons, en jezelf, weer een stapje verder helpen, Gebruik dan producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Veel van die producten kan je bij ons vinden, maar het belangrijkste is dat je er voor kiest om minder afval te produceren. Dat kan je doen op heel veel manieren en wij moedigen je van harte aan om dat te laten slagen!!

Include Keyword(s) | Company | City