Kerst


Het is weer bijna kerst!

Wat gaat zo'n jaar toch weer snel voorbij. Voor je het weet zitten we weer in een nieuw jaar. Maar natuurlijk niet voordat we Kerst uitgebreid en op een duurzame manier gaan vieren.

Nu bij J&W Sustainable Products:

Taylor Made Kerstgeschenken!

Ja, je leest het goed Taylor Made!

Jij bepaalt en wij regelen alles voor je!

 

Hoe werkt het?

Simpel, kies de producten uit onze webwinkel die je graag wil hebben. Kies of je de cadeautjes in wil laten pakken of dat je ze in een feestelijk brievenbusdoosje wil versturen.

Stuur ons een berichtje (info@mysustainableproducts.nl) en vertel ons wat je keuzes zijn. Wil je het direct naar de ontvanger sturen, dat kan ook, laat het weten en wij zorgen dat het zo snel mogelijk bij het juiste adres wordt afgeleverd.

Brievenbuspakket

Het brievenbuspakket is ideaal voor als je het geschenk naar de ontvanger wil sturen. Je kan het op elk moment sturen en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn, het pakketje past immers door de brievenbus.

Al onze dozen zijn van Kraft Karton en volledig recyclebaar, de producten worden feestelijk verpakt in vloeipapier (kleur goud) en kartonnen krullen. We hebben diverse maten dus welke samenstelling je ook kiest, wij vinden een oplossing.

Liever Kant en Klare Kerstgeschenken?

Kijk hieronder voor onze kant en klare kerstgeschenken, alle pakketten zijn natuurlijk Zero Waste en plasticvrij. Ook deze geschenken kan je direct naar de ontvanger sturen? Wil je pakket naar het buitenland laten sturen? Ook dat kan, de verzendkosten kunnen hierdoor wijzigen. Vraag ons wat de kosten zullen zijn!